Internauții reacționează negativ la declarația lui Woojin care neagă acuzațiile de agresiune sexuală

Woojin Reappears and Surprises With a Video - Somag News

Woojin, fostul membru al trupei Stray Kids este criticat de internauți pentru modul în care a gestionat situația referitoare la acuzațiile care i s-au adus.

În urma acuzațiilor, el a lansat o declarație prin care neagă zvonurile, afirmând, de asemenea, că va debuta solo foarte curând și va lua măsuri legale împotriva comentatorilor rău intenționați, cel mai probabil, împreună cu victima.

Internauții au început să-l atace, afirmând că declarația sa nu a fost cinstită și a fost doar un truc pentru a căpăta el însuși imaginea de „victimă”, dar și pentru a atrage atenția asupra debutului său solo.

„Cum puteți încă să îl apărați pe Woojin când el și-a promovat activitățile solo în aceeași postare în care vorbește despre acuzații?!”

Deci, se pare că Woojin șterge comentariile care nu sunt de acord cu el și care îl judecă? Asta face o persoană vinovată. Acum își arată adevărata față și sunt MAI MULT decât fericită acum că a fost dat afară din acel grup deoarece nu le-ar fi cauzat decât probleme”.

 
 

Unii internauți au descompus chiar și din punct de vedere psihologic declarația sa, descriind modalitățile prin care încearcă să manipuleze oamenii să creadă că este doar un zvon, și încearcă să obțină orice sprijin pentru a demonstra că greșește.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s