Justin Bieber explică de ce „Dynamite” este un real succes în timp ce laudă grupul pentru realizările lui

Justin Bieber a explicat recent pentru E!News motivul pentru care piesa „Dynamite” a trupei BTS are un succes atât de mare.

În videoclip, Justin Bieber afirmă că: „Dacă cineva știe să facă istorie, acel cineva este BTS. Grupul K-pop a spulberat recorduri în întreaga industrie muzicală globală”.

Pe tot parcursul videoclipului de 2 minute, artistul american enumeră diferitele realizări pe care BTS le-a adunat de-a lungul anilor și explică succesul din spatele „Dynamite”. El a explicat că grupul de băieți a lansat piesa în limba engleză și că a primit multă atenție în SUA datoriă acestui lucru. Justin Bieber a explicat că, din punct de vedere istoric, melodiile care nu sunt în engleză au avut probleme în ceea ce privește difuzarea la radio, ca urmare, e dificil piesele care nu sunt în limba engleză să se claseze în topurile Billboard.

Justin a explicat, de asemenea, că BTS va respecta în continuare principiile, deoarece grupul a declarat că limba coreeană este o parte a identității lor și, probabil, nu vor lansa un album complet în limba engleză.

Mulți fani sunt încântați că Justin Bieber a dublat vocea pentru acest videoclip, mai ales că membrul BTS, Jungkook, este un fan uriaș al lui Justin Bieber.

Sursa

3 gânduri despre „Justin Bieber explică de ce „Dynamite” este un real succes în timp ce laudă grupul pentru realizările lui

 1. hyunamyou

  Asa este, oricat de populare ar fi melodiile in alta limba, tot nu sunt date la redio atat de mult ca cele in Engleza, Despacito este un exemplu, in unele tari versiunea cu Justin a fost mai populara si unii oameni nici nu stiu ca nu este orginalul.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Speedy👑🎶😈

   Gandeste-te ca in acelasi timp, versiunea Nos Fuimos Lejos a lui Enrique cu Andra a fost mult mai populara decat originalul. Conteaza mult si tara in care se difuzeaza. Intr-adevar kpop eu am auzit la radio doar Kiss and Make Up si Mic Drop si daca nu ma insel am auzit si ceva de la 2NE1 acum „cateva secole”. Acum cativa ani era la moda sa faci melodii in engleza indiferent de unde erai, acum e la moda spaniola, se tot schimba, kpop-ul este inca relativ nou in piata din Vest, deci mai e timp.

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Eu vorbesc in general(poate in special de America), nu de Romania, versiunea de Nos Fuimos Lejos cu Andra a fost mai populara la noi, dar stiu ca prin alte parti abia s-a auzit. Vorbesti de parca melodiile in Engleza nu mai sunt populare, nu e asa, tot astea sunt la putere si nu o sa se schimbe prea curand. Iar problema asta cu radio ul nu o sa se schimbe niciodata indiferent de ce se mai intampla, probabil se considera ca oamenii ar trebui sa inteleaga ce asculta, nu am zis ca nu se mai dau melodii kpop(in special BP si BTS), doar ca nu la fel de mult ca cele in Engleza. Acum nu zic ca melodiile in alte limbi nu au succes, aici vorbeam de altceva.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s