Tiffany din Girls’ Generation vorbește despre controversele pe internet în care a fost implicată Sulli în trecut

Se știe că Tiffany și Sulli erau apropiate de când erau stagiare, iar pe urmă colege de companie la SM Entertainment, și în episodul din 10 septembrie al emisiunii „Documentaryplex” de pe MBC, fosta membră Girls’ Generation a vorbit despre controversele de pe internet care au urmărit-o pe Sulli de-a lungul vieții scurte.

După cum știu fanii, Sulli a devenit un subiect constant de controversă din cauza postărilor sale de pe rețelele de socializare, cu un motiv sau fără, iar Tiffany și-a exprimat gândurile cu privire la motiele pentru care fosta vedetă din f(x) a decis să fie atât de deschisă în mediul online.

Ea a spus: „În ritmul și mediul vieților noastre, singurul loc în care ne putem exprima liber este pe rețelele de socializare. Să fiu sinceră, cred că în acel spațiu a vrut ea să se simtă mai liberă”.

Tiffany a continuat: „Nu totul a fost în regulă (referindu-se la postările indecente și exagerate), dar am aplaudat mereu curajul lui Sulli pentru dorința sa de a se exprima și de a fi liberă”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s