„2020 Idol eSports Athletics Championships” va fi difuzată ca ediție specială a emisunii sportive ISAC

“2020 Idol eSports Athletics Championships” Confirmed To Air As Stand-Alone ISAC Spin-Off

Pregătiți-vă pentru pentru noua serie „Idol Star Athletics Championships” sau „Competiţiile de Atletism ale Idolilor”!

Luna trecută, din cauza implementării unor măsuri mai stricte de distanțare socială în Coreea de Sud, ca urmare a creșterii numărului cazurilor de COVID-19, MBC a anunțat că va anula toate activitățile desfășurate în spații închise pentru show-ul „2020 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special.” S-a vorbit, de asemenea, că se discută posibilitatea de a merge mai departe cu evenimentul de sport electronic și cu un nou concurs de agilitate pentru câini, ambele putând fi desfășurate în aer liber.

Pe 11 septembrie, MBC a confirmat oficial că va difuza emisiunea în această toamnă  sub forma unei ediții speciale individuale numită „Chuseok” .

Postul TV a venit un anunț oficial: „Am decis să pregătim competiția de sport electronic, care este populară în rândul fanilor și care se potrivește în contextul actual în vremurile în care regulile de distanțare socială trebuie respectate, cu sportivii participanți inițial”.

Evenimentul din acest an va cuprinde două jocuri pe telefon: „PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)” și versiunea mobilă a jocului „KartRider”. De asemenea, MBC a anunțat că Shindong, membru al grupului Super Junior și cântăreața pop, Hong Jin Young vor fi prezentatorii emisiunii.

Shindong si Jong Jin Young, renumiți ca experți în jocurile pe calculator în industria de divertisment, își vor uni forțele și li se vor alătura, ca prezentatori, lui Jeon Yong Jun și comentatorului Kim Dae Gyeom, a declarat postul de televiziune. „Împreună, vor prezenta fără probleme, cu comentarii distractive și pline de umor”.

MBC a adăugat: „Prioritizarea siguranței tuturor celor implicați și prevenirea răspândirii virusului COVID-19 vor fi mai presus de orice în timpul filmărilor”. Ca măsură de precauție, filmările vor avea loc în aer liber, iar idolii participanți vor fi separați de cabine de protecție.

La începutul acestei săptămâni, MBC a confirmat că va difuza, de asemenea, un nou concurs de agilitate pentru câini.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s