IU a cântat 60 de piese în timpul unei înregistrări de 14 ore pentru emisiunea „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook”

Episodul din această săptămână al emisiunii „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook” de pe KBS2 va fi special, întrucât spectatorii vor putea urmări un mini concert al invitatei speciale: IU!

În data de 15 septembrie, IU a fost văzută participând la filmările pentru „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook” la ora 9:00. Câțiva oameni din interior au oferit un rezumat al celor 14 ore de înregistrări, care au ținut-o pe IU până la ora 23:00 în studio. Mini concertul are rolul de a sărbători cei 12 ani de la debutul cântăreței. Aceasta a pregătit 13 prestații unice ale unor piese pe care nu le-a cântat pe scenă foarte mult în trecut, începând de la „BBiBBi” și trecând la „Blueming”, „Eight” etc.

Conform persoanelor care au participat la înregistrări, concertul a început cu o serie de „repetiții tehnice”. Au urmat câteva repetiții în care s-au stabilit decorul și detaliile scenei, câteva testări ale camerelor și, în final, înregistrarea propriu-zisă. În timpul tuturor acestor repetiții și înregistrări finale, se spune că IU a cântat un total de 60 de piese. Chiar înainte de ora 23:00, artista a interpretat o piesă dragă ei, „Good Day”, pentru ultima oară, atingând notele perfect și făcând câțiva membri ai staff-ului să plângă pentru perseverența și energia de care a dat dovadă.

Episodul cu rezultatul final va fi difuzat pe 18 septembrie, data la care IU a debutat acum 12 ani!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s