Actorul Kim Ji Hoon a reușit să înpăimânte real toată audiența cu transformarea sa în psihopat din serialul ‘Flower of Evil’

La 18 ani de la debut, actorul Kim Ji Hoon a revenit în centrul atenției pentru actoria sa nebunească din serialul de mister/thriller de pe tvN, „Flower of Evil”!

Aveți grijă că sunt spoilere:

În „Flower of Evil”, actorul masculin principal, Lee Joon Ki, apare inițial în ipostaza de bărbat care are incapacitatea de a simți emoții, pe nume Baek Hee Sung. Soția sa Cha Ji Won (interpretată de actrița Moon Chae Won) este un detectiv polițist care lucrează la un caz de crime în serie, când începe să bănuiască că soțul ei ar putea fi vinovatul.

Cu toate acestea, drama a șocat spectatorii în a doua jumătate a seriei, deoarece s-a dezvăluit că Lee Joon Ki trăia cu o identitate falsă! Numele său adevărat era Do Hyun Soo, fiul unui faimos criminal în serie Do Min Suk. Atunci cine a fost adevăratul Baek Hee Sung?

S-a dovedit că adevăratul Baek Hee Sung (Kim Ji Hoon) a fost în comă din cauza unei răni grave de ani de zile:

După ce adevăratul Baek Hee Sung și-a recăpătat conștiința, serialul a început să facă răsuciri și mai dramatice ale acțiunii pe măsură ce trecutul real al lui Baek Hee Sung, natura sa psihopatică, precum și detaliile despre crimele sale macabre au început să se desfășoare încet.

Prima dată acțiunea a șocat audiența cu faptul că mama sa l-a înjunghiat pe Baek Hee Sung. După recâștigarea conștiinței, acesta nu putea să meargă. Îngrijitoarea sa, care îl scotea la plimbări, începe să se certe cu mama lui Baek Hee Sung:

În data de 17 septembrie, drama a difuzat cel de-al 15-lea episod, penultimul, și detaliază o luptă furioasă între falsul Baek Hee Sung (Lee Joon Ki) și adevăratul Baek Hee Sung (Kim Ji Hoon). Acest episod a înregistrat cel mai mare rating de vizionare de la premiera sa, 6,2%. Lupta dintre Lee Joon Ki și Kim Ji Hoon a fost în tendințe pe motorul de căutare „Naver”.

Telespectatorii sunt acum extrem de pretențioși legat de premiile acordate dramelor de pe tvN la finalul anului, nominalizând aproape întreaga distribuție din „Flower of Evil” și cu siguranță pe nebunul ucigaș psihopat Kim Ji Hoon!

Internauții au lăsat comentarii precum:

„M-am dus să stau cu mama mea în timp ce am urmărit ieri episodul, ochii lui sunt atât de înfricoșători TT”

„Am nevoie să mă culc, dar literalmente nu pot”

„Această dramă este atât de bună, nebunie”

„Este cea mai bună dramă a anului”

„OMG Kim Ji Hoon serios, stai ce?

”Cred că aspectul său frumos îi acoperea abilitățile geniale în actorie în tot acest timp”

„Drama este legendară”

„Pot să o lase mai moale vă rog cu actoria nebună”, și multe altele!

Între timp, episodul final al serialului „Flower of Evil” este difuzat pe 18 septembrie, astăzi, la ora 22:50 în Coreea!

Sursa

4 gânduri despre „Actorul Kim Ji Hoon a reușit să înpăimânte real toată audiența cu transformarea sa în psihopat din serialul ‘Flower of Evil’

 1. hyunamyou

  Acest personaj mi s-a parut foarte interesat, mi-a placut cum a fost facut si actorul este foarte bun, cu toate astea, nu mi se pare ca a putut sa straluceasca asa bine cu Joon Ki acolo, a avut si el niste tendinte de nebun si nu am putut sa nu compar, mi s-a parut mai bun, ar fi un psihopat perfect.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. ESTERA.E

  Din punctul meu de vedere Flower of evil e cel mai bun serial din 2020 de până acum. M-a captivat încă de la primul episod. Toți actori au făcut o treabă minunată. Lee Joong-Gi și Moon Chae Won chiar au fost un culpu reusit, sper să îi văd în cat mai multe seriale.Iar despre Kim Ji-Hoon chiar a intrat bine în pielea personajului .Un mare merit o au si actori din echipa de detectivi mi-au placut maxim toți la fel și fetița cuplului. Imi pare rău că se termină serialul pentru că chiar m-a atras maxim astept cu nerăbdare ultimul episod.Sper să fie un final fericit.😊

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s