Sung Hoon va juca rolul principal într-o nouă drama

Sung Hoon Confirmed For Leading Role In New Drama

Sung Hoon va fi protagonistul masculin principal într-o nouă K-drama scrisă de scenarista care l-a ajutat să debuteze în actorie.
Intitulată provizoriu “Marriage Story”, drama va fi primul scenariu scris de autoarea Im Sung Han în ultimii cinci ani. Agenția lui Sung Hoon a declarat că actorul a decis să joace în serial după o lungă discuție cu compania de producție.

În 2011, scenarista Im Sung Han l-a distribuit pe Sung Hoon în rolul principal al piesei „New Tales of Gisaeng”, chiar dacă acesta nu avea experiență în actorie. Prin această dramă, Sung Hoon a început cariera de actorie.

O sursă a agenției lui Sung Hoon a spus: „Sung Hoon este foarte onorat să poată participa din nou la drama scenaristei Im Sung Han. Va fi o șansă pentru Sung Hoon să-i întoarcă favoarea scenaristei Im Sung Han, care i-a dat posibilitatea să debuteze ca actor.”

Im Sung Han este cunoscută pentru drame de tip makjang (prezintă povești mai puțin întâlnite în viața normală, tot felul de situații extraordinare) ca “Miss Mermaid,” “Princess Aurora” etc..

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s