Eric, Yoo In Na și Im Joo Hwan apar în noile postere ale dramei „The Spy Who Loved Me”

Eric, Yoo In Na, And Im Joo Hwan Star In Character Posters for MBC’s Upcoming Spy Drama

Au fost făcute publice afișele cu cele trei personaje principale ale viitoare drame a postului de televiziune MBC, „The Spy Who Loved Me

„The Spy Who Loved Me” este o comedie romantică palpitantă despre o femeie care va fi nevoită să spioneze împreună cu cei doi soți secreți ai săi. Drama va fi o colaborare între regizorul Lee Jae Jin cunoscut pentru „The Banker” și „My Daughter, Geum Sa Wol” și scriitorul Lee Ji Min al filmelor „The Man Standing Next”, „Forbidden Dream” și „The Age of Shadows.”

Membrul grupului Shinhwa, Eric ia rolul lui Jeon Ji Hoon, agent secret al Interpolului care sub acoperire este fotograf. El este primul soț al lui Kang Ah Reum, jucată de Yoo In Na. Cei doi divorțează dar se reîntâlnesc în circumstanțe nu tocmai plăcute. În noul poster, el ține în mână o armă și pozează carismatic lângă sloganul său, unde scrie: „Nimic dintre noi nu a fost o coincidență. Nici măcar un lucru.” făcând aluzie la relația sa din trecut cu Kang Ah Reum.

Kang Ah Reum este o creatoare de rochii de mireasă cu un secret unic. Ea este prinsă între fostul soț, care este agent sub acoperire și actualul soț, Derek Hyun (jucat de Im Joo Hwan) care este spion. În poster, are în mână o pereche de foarfece și privește încrezătoare camera iar în dreptul ei scrie: „În războiul cunoscut sub numele de căsătorie, voi creea cea mai frumoasă armură.


Derek Hyun este soțul dulce și grijuliu al lui Kang Ah Reum, dar când vine vorba de afaceri, el este rece și calculat și nu ezită să ia măsurile necesare. În poster se poate observa firea lui rece și calmă, în timp ce privește drumul din fața sa. Sloganul său spune: „Mă pricep să mă comport de parcă am fost păcălit. Așa că nu mă minți.

Echipa de producție a declarat: „Subiectul neobișnuit și combinația interesantă de personaje se vor uni pentru a crea o poveste imprevizibilă, dinamică și plăcută. Veți putea vedea adevăratele abilități ale lui Eric, Yoo In Na și Im Joo Hwan. Aștept cu nerăbdare această dramă romantică de spionaj care este diferită de restul.

„The Spy Who Loved Me” are premiera pe 21 octombrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s