Jang Nara și Jung Yong Hwa din CNBLUE ar putea juca într-un nou serial

Jang Nara And CNBLUE’s Jung Yong Hwa In Talks For New Drama

Există posibilitatea să îi vedem pe Jang Nara și pe membrul CNBLUE, Jung Yong Hwa, jucând împreună într-o dramă!

Pe 21 septembrie, Hankyung Media a declarat că Jang Naara și Jung Yong Hwa se află în discuții pentru a juca în „Daebak Real Estate”.

Posterior reportajelor, o sursă din partea Jang Narei a confirmat: „Aceasta a primit o ofertă pentru a-și face apariția în ‘Daebak Real Estate’, iar la acest moment o analizează.” O sursă a agenției lui Jung Yong Hwa, FNC Entertainment, a declarat: „Este unul dintre proiectele pentru care a primit o ofertă, iar acum contemplă asupra ei.”

„Daebak Real Estate” este o producție despre agenți imobiliari care exorcizează și curăță clădiri bântuite de fantome și în care au murit oameni.

Jang Narei i-a fost oferit rolul șefei companiei și exorcistă, Hong Ji Ah. Deși pare perfectă, fiind foarte frumoasă și inteligentă, este o exorcistă impulsivă, ai cărei pumni se arată înaintea cuvintelor. Personajul a moștenit abilitatea de a exorciza de la mama sa.

Lui Jung Yong Hwa îi revine personajul Oh In Bum, un escroc care nu crede în fantome dar care le folosește pentru a câștiga bani. Acesta posedă un set perfect de abilităși pentru un escroc, fiind capabil să își folosească simțul observației și raționamentul pentru a determina cauzele și efectele, dar și ce se poate întâmpla pentru orice situație. Hong Ji Ah va lucra împreună cu Oh In Bum pentru a rezolva secretul din spatele morții mamei ei de acum 20 de ani.

Jang Nara a primit multe cuvinte de laudă pentru aparițiile sale în „Go Back Couple”, „The Last Empress”, „VIP”, „Oh My Baby” și nu numai. Dacă Jung Yong Hwa va accepta acest rol, va fi primul de la ultima sa apariție de acum trei ani de pe JTBC, în „The Package” în anul 2017.

Potrivit informațiilor de până acum, „Daebak Real Estate” este programată pentru premieră în prima jumătate a anului 2021 prin intermediul KBS.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s