Ji Chang Wook și Kim Ji Won vor juca în nou dramă a regizorului serialului “It’s Okay To Not Be Okay”!

Ji Chang Wook And Kim Ji Won Confirmed To Star In New Drama By “It’s Okay To Not Be Okay” Director

O veste bună pentru iubitorii de seriale! Ji Chang Wook și Kim Ji Won vor fi parteneri într-o nouă K-drama realistă despre iubirile tinerilor din ziua de azi.

În  21 septembrie, cei doi actori au fost confirmați în rolurile principale din serialul original de la KakaoTV al cărui titlu se traduce în limba engleză “City Couple’s Way of Love”.

“City Couple’s Way of Love”, care este programat să aibă premiera înainte de finalul anului 2020, va fi o poveste realistă despre viețile amoroase ale tinerilor care se luptă pentru supraviețuire într-un oraș agitat. Drama scurtă este produsă cu intenția de a avea mai multe sezoane, iar primul sezon va avea subtitlul “My Lovable Camera Thief.”

Serialul va difuza câte un episod de 30 de minute și  fi regizat de Park Shin Woo, regizorul unor drame hit ca “It’s Okay to Not Be Okay”, “Encounter” și “Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate).” Scenariul a fost scris de Jung Hyun Jung, care a scris și povestea din seria “I Need Romance” precum și “Romance is a Bonus Book.”

Ji Chang Wook va juca rolul Park Chae Won, un arhitect onest și exagerat de pasionat, care iubește străzile orașului. După ce o femeie pe care o numește „hoțul de camere” îi fură inima într-o seară de vară și apoi dispare, el nu poate să o uite.

Kim Ji Won va juca rolul lui Lee Eun Oh, un comerciant independent care decide spontan să adopte o identitate falsă într-un loc necunoscut. În sfârșit, ea ajunge să se îndrăgostească de Park Chae Won în timp ce se prezintă drept Yoon Sun Ah, o femeie cu un spirit liber.

Ce părere aveți?

Sursa: soompi

Un gând despre „Ji Chang Wook și Kim Ji Won vor juca în nou dramă a regizorului serialului “It’s Okay To Not Be Okay”!

  1. hyunamyou

    Avand in vedere dramele diferite pe care le-a regizat acest regizor, mi se pare ca nu ar trebui sa am nicio asteptare chiar daca a regizat It’s okay to not be okay, sunt multe cazuri de genul, adevarul este ca fiecare serial este realizat de o intreaga echipa, nu e vorba doar de regizor. Imi pare rau ca Chang Wook nu a ales o drama de actiune, imi este dor sa-l vad.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s