Cântăreața Jang Jae In dezvăluie că este o victimă supraviețuitoare a unui asalt sexual!

Jang Jae In a făcut o declarație surprinzătoare, dovedind că este o femeie curajoasă!

În data de 22 septembrie, cântăreața Jang Jae In și-a împărtășit experiența cu trauma sa ca victimă a unui atac sexual pe rețelele de socializare. Ea a declarat: „Mulțumesc. Am început să lucrez la acest album după acel incident. După ce s-a întâmplat, am primit un telefon la un an mai târziu, când aveam doar 19 ani, că l-au prins pe făptaș. Persoana care mi-a făcut asta (viol) și a plecat … era un bărbat cam de aceeași vârstă cu mine”.

Ea a dezvăluit în continuare că făptuitorul a fost și el victimă a hărțuirii (bullying) la rândul său, explicând că un grup de oameni l-au forțat să o atace: „Într-o iarnă, tocmai treceam pe acolo și m-au văzut. Se pare că i-au promis că dacă îmi va face mie asta, nu-l voi mai deranja”.

Aceasta a continuat: „Motivul pentru care acest lucru mi-a picat foarte rău este că, dacă și el este o victimă, atunci ce naiba sunt eu? Prin ce am trecut? Gândul la asta a fost foarte sfâșietor”. Jang Jae In și-a exprimat apoi dorința de a-și împărtăși trauma ca o modalitate de a ajuta alte victime care ar putea trăi cu rușine și vinovăție, așa cum a făcut ea în trecut.

Jang Jae In a dezvăluit și alte greutăți prin care a trecut și unele prin care trece, afirmând că suferea de anxietate extremă, convulsii, dificultăți de respirație, insomnie și anorexie. Ea a adăugat: „Celebrez sfârșitul înregistrării unui album atât de vechi astăzi și sărbătoresc îmbunătățirea mea, datorită psihoterapiei constante. Mi-a luat 11 ani să pot povesti asta”.

Acum ceva vreme cântăreața a fost prinsă într-o controversă începută de ea pe internet, după ce a povestit liber că fostul ei iubit, Nam Tae Hyun, a înșelat-o.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s