MONSTA X va participa la o campanie de promovare a moștenirii culturale coreene

MONSTA X To Participate In Campaign To Promote Korean Cultural Heritage

Membrii grupului MONSTA X au fost aleși de autoritățile din Coreea de Sud ca ambasadori ai campaniei Visit Korean Heritage.

Campania de vizitare a patrimoniului coreean își propune să ajute oamenii să redescopere valoarea culturii și patrimoniului Coreei și să sensibilizeze patrimoniul cultural ca loc de odihnă, turism și vindecare.

Împreună cu profesorul Seo Kyoung Duk, MONSTA X va apărea în noul material de pe YouTube numit „Cultural Heritage Travelog” , în care călătoresc și introduc diferitele rute de vizitare a patrimoniului cultural și împărtășesc sensul istoric din spatele fiecărui loc/obiect de patrimoniu.

Membrii MONSTA X au spus: „Este așa o  onoare să putem introduce frumoasa moștenire culturală a țării noastre. Prin această campanie, sperăm că mai mulți oameni vor învăța și simți profund frumusețea, precum și emoția evocată de moștenirea noastră culturală tradițională.”

„Cultural Heritage Travelog” va fi lansat pe canalul YouTube al Visit Korean Heritage Campaign începând cu 29 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s