Eric și Yoo In Na ne fac inimile să bată mai tare în teaserul dramei “The Spy Who Loved Me” !

Watch: Eric And Yoo In Na Get Hearts Racing With Romantic Memories And Reunion In Spy Drama Teaser

K-drama “The Spy Who Loved Me”  lansează un teaser super romantic!

 “The Spy Who Loved Me” este o comedie romantică incitantă  despre o femeie care este  prinsă într-o poveste de spionaj cu fostul ei soț, dar și cu actualul soț. Yoo In Na joacă rolul lui Kang Ah Reum, un designer de rochii de mireasă, în timp ce Eric îl interpretează pe Jeon Ji Hoon, fostul ei soț, un agent secret de la Interpol, care este sub acoperire ca fotograf de călătorie. Lim Joo Hwan preia rolul lui Derek Hyun, un spion corporatist și actualul soț al lui Kang Ah Reum.

Kang Ah Reum nu știa că fostul ei soț era un agent secret, dar ea și Jeon Ji Hoon ajung să fie implicați într-un incident neașteptat și apoi ea ajunge să fie prinsă într-un război între spioni.

Pe 23 septembrie, a fost dezvăluit un videoclip teaser, care evidențiază sentimentele melancolice dintre personajele lui Eric și Yoo In Na.  Jeon Ji Hoon și Kang Ah Reum se revăd, cu un voal de nuntă alb care se ridică mai întâi pentru a-l dezvălui pe Jeon Ji Hoon. Expresia sa transmite multe emoții mixte în timp ce povestește: „Am așteptat acest moment”. Kang Ah Reum merge apoi pe culoarul unei biserici goale, pașii ei răsunând în timp ce se îndreaptă spre ușă. „Am vrut să evit acest moment”, povestește ea.

Teaserul arată amintiri ale zilelor lor fericite ca și cuplu, inclusiv sărutări pasionale și zâmbete fericite. Jeon Ji Hoon începe să meargă spre ea în timp ce povestește: „Femeia a fost soția mea”. Kang Ah Reum spune: „Omul acela era soțul meu” și ea stă pe loc ca și cum timpul s-ar fi oprit.

„Nu ar fi trebuit să ne întâlnim”, povestește Jeon Ji Hoon, iar Kang Ah Reum spune: „Atunci și acum”.

Fanii dramei sunt deja entuziasmați să afle mai multe despre povestea din trecut a lui Jeon Ji Hoon și Kang Ah Reum, care s-au întâlnit ca și când ar fi fost predestinați să se iubească cu pasiune, ca mai apoi să se despartă.

“The Spy Who Loved Me” va avea premiera pe 2 octombrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s