„Viața merge mai departe. Să continuăm să trăim.” BTS transmite speranță tinerilor prin intermediul ONU

Membrii BTS au transmis un mesaj tinerilor din lumea întreagă cu ocazia Adunării Generale a ONU.

Pe 23 septembrie, la cea de-a 75-a Adunare Generală a ONU, care a avut loc online, membrii BTS și-au împărtășit mesajul tuturor celor afectați de pandemia COVID-19.

În timpul discursului, fiecare membru al BTS și-a împărtășit sentimentele și gândurile sincere pe care le-au avut după ce a izbucnit pandemia

RM a spus: „Mi-am imaginat posibilități nelimitate pentru noi toți, dar turneul nostru mondial a fost anulat și toate planurile noastre au dispărut. Am privit spre cer, dar nu am putut vedea stelele noaptea.”

JIMIN a spus: „M-am simțit fără speranță. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost să mă uit pe fereastră. Mi-am petrecut zilele dansând și cântând cu fanii mei. Totuși, dintr-o dată, lumea mea se micșorase la o cameră mică.”

El a continuat: „Atunci mi-au luat mâna colegii membrii. Ne-am susținut reciproc și am vorbit despre ce am putea face pentru a trece împreună prin asta „.

J-Hope a comentat: „Nu știu cine a fost primul, dar am îmbrățișat aceste emoții, iar noi șapte am început să facem muzică unul lângă celălalt”.

Jin a spus: „M-am regăsit prin muzică și oamenii pe care îi iubesc. Este cu siguranță important să te gândești la viitorul tău și să încerci din greu să-ți atingi obiectivele. Dar cel mai important lucru este să te prețuiești și să te încurajezi și să te menții fericit.”

El a continuat: „Într-o lume a incertitudinii, trebuie să prețuim importanța lui „eu”,„ tu ”și„ noi ”. Acesta este mesajul„ IUBEȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI” despre care am vorbit în ultimii trei ani. Este, de asemenea, mesajul în versurile „Dynamite”; „Sunt diamant. Stralucesc”. „

Apoi, RM a încheiat discursul spunând: „Acum, mai mult ca oricând, trebuie să încercăm să ne amintim cine suntem și să ne confruntăm cu cine suntem. Trebuie să încercăm să ne iubim pe noi înșine și să ne imaginăm viitorul. BTS va fi acolo cu voi.”

El a adăugat: „Ziua de mâine a noastră poate fi întunecată, dureroasă, dificilă și s-ar putea să ne împiedicăm sau să cădem. Cu toate acestea, stelele strălucesc cel mai strălucitor când noaptea este cea mai întunecată. Dacă chiar și luna este întunecată, fața noastră să fie lumina care ne ajută să ne găsim drumul. „

În cele din urmă, el a spus: „Să ne reimaginăm lumea. Suntem împreună și obosiți, dar să visăm din nou. Să visăm la un viitor în care lumile noastre să poată ieși din camerele noastre din nou”.

După aceea, cei șapte membri ai BTS au spus la unison: „Viața merge mai departe. Să continuăm să trăim.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s