5 drame coreene la care fanii încă speră cu ardoare să vadă un al 2-lea sezon!

O parte din motivul pentru care k-dramele sunt atât de atrăgătoare, atât pentru audiența coreeană, cât și pentru toată lumea, este faptul că majoritatea sunt ca romanele. Acestea prezintă o poveste completă în sine, cu un început și un sfârșit clar.

Cu toate acestea, nu toate au un final concret. Deseori, dramele se termină pe o notă a unei posibile continuări sau chiar într-un punct culminant! Deși există seriale cu mai mult de un sezon, al doilea sezon nu este foarte frecvent în lumea dramelor coreene.

În mare parte lipsa a unui sezon ulterior se datorează faptului că este destul de riscant să-l creezi, deoarece poate fi umbrit de primul sau nu se ridică la înălțimea așteptărilor publicului.

Mai important, este greu să aduni toți actorii originali, să se reunească din nou, și să-și reia rolurile din primul sezon, deoarece majoritatea au proiectele lor actuale.

Cu toate acestea, spectatorii nu pot înceta să spere la un al doilea sezon doar pentru că primul sezon a fost menit să se încheie cu un final deschis. Haideți să vedem care sunt 5 dintre aceste seriale iubite și așteptate din nou, de către fani!

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Acest serial și-a stabilit statutul de clasic prin povestea genială, elementele sale tragicomice și, bineînțeles, distribuția excepțională. Fiecare personaj avea un rol major în poveste, care în cele din urmă a culminat cu un final care a fost jalnic de trist, dar inevitabil. Finalurile fericite se dovedesc evazive pe măsură ce timpul îi separă pe toți.

Drama a fost inițial adaptată dintr-o serie chineză care a fost difuzată pentru un al doilea sezon, ceea ce a făcut fanii să spere de nenumărate ori la un potențial al doilea sezon al variantei inedite coreene. În ciuda faptului că a fost atât de solicitat, nu s-au lansat niciodată știri despre o posibilă continuare a acestei drame.

VAGABOND

Drama ”Vagabond” este ca un roller coaster plin cu emoții, răsuciri, corupție și conspirație. În timp ce personajele, în special rolurile principale, interpretate capabil de Bae Suzy (Go Hae Ri) și Lee Seung Gi (Cha Dal Gon) duc narațiunea până în ultima secundă cu strălucire, iar finalul lasă un gust acru. Este perfect configurat pentru un al doilea sezon, deoarece finalul este neconcludent și a dus telespectatorii la o confuzie absolută cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu povestea până la urmă.

Serialul se încheie acolo unde a început totul, arătând o reuniune puțin probabilă, chiar dacă se poate numi așa. Se simțea ca și când până la sfârșitul difuzării primului sezon, știrile despre cel de-al doilea sezon ar fi apărut deja. Cu toate acestea, după tot acest timp, nu există planuri pentru un sezon 2, spre marea disperare a fanilor seriei.

CRASH LANDING ON YOU

”Crash Landing On You” a avut un final frumos așa cum este și drama. Cuplul este fericit, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă de timp în fiecare an. De asemenea, este perfect acceptabil. Cu toate acestea, nu i-a împiedicat pe fani să își dorească cu disperare un al doilea sezon din această poveste a unei „iubiri interzise”.

Fanii au motive întemeiate să spere și ei, deoarece este un fapt binecunoscut că Netflix tinde să reia spectacolele de succes, așa cum a făcut-o cu „Stranger”. Fanii au întemeiat chiar petiții care cer un al doilea sezon! Însă, la momentul actual, nu există știri despre o continuare a seriei.

THE KOREAN ODYSSEY

Cunoscută și sub numele de „Hwayugi”, această dramă urmărește fluxul constant dintre lumi și dinamica dintre demoni, zeități și oameni. Până la sfârșitul seriei, este clar că personajele principale Son Oh Gong (Lee Seung Gi) și Jin Sun Mi (Oh ​​Yeon Seo) sunt legate nu doar de o brățară, ci și de legătura puternică a iubirii adevărate. Personajele arată neîncetat pe tot parcursul dramei că nu sunt încântați de soartă și de planurile ei.

Finalul deschis ne permite să credem că Son Oh Gong o va găsi Jin Sun Mi. Fanii cred că acest lucru stabilește premisa pentru al doilea sezon fără cusur, care ar putea explora în continuare călătoria lui Son Oh Gong în lumea interlopă, dar, din păcate, nu au existat rapoarte despre un alt sezon de curând.

HOTEL DEL LUNA

Nu este o surpriză faptul că o altă dramă în care a jucat IU i-a lăsat pe fani să ”cerșească” la mai mult, mai ales după fazele finale care au dezvăluit misteriosul nou proprietar al hanului pentru fantome, numit acum „Luna albastră” (”Blue Moon”), rol interpretat de Kim Soo Hyun. Fanii consideră finalul ca fiind deschis și nesatisfăcător sau potrivit, dulce-amărui. Această dramă se concentrează pe altruism și pe eliberare, care este unul dintre cele mai mari acte de dragoste.

Prin trimiterea ei în Rai, Chan Sung se asigură că se vor întâlni din nou. Finalul deschis ne face să ne gândim la toate posibilitățile care ar fi putut duce la reîntâlnirea lui Man Wol (IU) și Chan Sung (Yeo Jin Goo), după un decalaj de timp. Iar apariția lui Kim Soo Hyun în ultimul episod a lăsat fanii să spere cu ardoare la un viitor sezon al doilea. Cu toate acestea, deocamdată, niciun sezon 2 nu este programat să apară.

Ce părere aveți? Ați văzut aceste seriale?

Sursa

5 gânduri despre „5 drame coreene la care fanii încă speră cu ardoare să vadă un al 2-lea sezon!

 1. hyunamyou

  Adevarul este ca Vagabond este singura drama de aici care chiar ar merita un sezon doi pentru ca ni s-a aratat doar jumatate de poveste, au spus-o si ei si a fost evident, trebuia sa faca doua sezoane, dar nu s-au asteptat ca filmarile pt sez 1 sa dureze asa mult, poate aici mai sunt sperante, a avut succes. Restul dramelor de aici au avut un final deschis, se mai intampla si uneori este mai bine, iti ramane in minte pt mult timp.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. jililly

  La serialul Moon Lovers s-a înțeles finalul și chiar mă așteptam că așa o să fie, „un destin tăiat”, se înțelegea pe parcursul ultimelor episoade. Știu că s-a „zvonit” (ca să zic așa) pe utube niște clipuri pentru sezonul 2, dar nu cred. La Vagabond, ar trebui și al 2-lea, dar s-a înțeles pe ce parte este personajul feminin, pentru că tot pe parcursul episoadelor avea un rol enigmatic în a zice/face, e mister. O săptămână frumoasă!🍁

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s