Sandara Park vorbește cu sinceritate despre cum i-a afectat viața amoroasă interdicția de a ieși la întâlniri

Sandara Park a făcut telespectatori și grupul de vedete invitate să râdă cu povestea ei despre interdicția întâlnirilor ca idol!

În data de 6 octombrie, Dara a apărut ca invitată la emisiunea „Love Intervention” de pe KBS JOY. Aceasta a vorbit despre viața ei amoroasă, spunând: „Am fost și în relații „neatinse” (fără contact față în față) chiar înainte de COVID-19”.

Ea a explicat: „Când eram stagiar, am fost certată pentru că aveam o relație, iar managerul meu mi-a confiscat telefonul mobil. Apoi, după ce am debutat, a existat o interdicție de cinci ani pentru întâlniri”.

Apoi, Dara a recunoscut că a respectat regula în loc să se întâlnească în secret, spunând: „Chiar nu m-am întâlnit pentru că mi-au spus să nu fac asta”.

Sandara Park a continuat: „Abia recent m-am hotărât să mă întâlnesc activ. Tot ce îmi trebuia era o voință de a fi mai hotărâtă. Aș dori să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze foștilor mei iubiți”. Comentariul ei sincer i-a făcut pe toți cei de pe platou să izbucnească în râs.

Sursa

3 gânduri despre „Sandara Park vorbește cu sinceritate despre cum i-a afectat viața amoroasă interdicția de a ieși la întâlniri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s