Park Kyung dezvăluie data înrolării sale

Park Kyung Sets Military Enlistment Date

Park Kyung din Block B își va începe serviciul militar.

Pe 14 octombrie, o sursa a KQ Entertainment a declarat: „Park Kyung se va înrola în serviciu militar activ în data de 19 octombrie. Acesta și-a amânat începerea datoriei față de țară în luna ianuarie, iar acum nu o mai poate face, motiv pentru care urmează să se înroleze.” În plus, agenția a adăugat faptul că locația și ora înrolării nu vor fi dezvăluite.

În noiembrie 2019, Park Kyung a făcut o postare pe Twitter, pe care a șters-o ulterior, în care spunea: „Vreau să fac sajaegi la fel ca Vibe, Song Ha Ye, Lim Jae Hyun, Jeon Sang Keun, Jang Deok Cheol și Hwang In Wook ^^ ;;.” Sajaegi constă în manipularea numărului de vânzări cu ajutorul companiei care cumpără în cantități mari sau urmărește constant piesele. Toți artiștii menționați în acea postare au spus că ar lua măsuri legale împotriva lui. Luna trecută, acesta a primit o amendă în valoare de 5 milioane de woni (aproximativ 4.200 de dolari) pentru defăimare.

Recent, Park Kyung a fost acuzat de hărțuire în școala generală și și-a cerut scuze public pentru acțiunile sale din trecut.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s