Lee Gikwang a câștigat primul proces în cazul de defăimare împotriva politicianului Kim Geun Tae

Lee Gikwang Wins 1st Trial Over Defamation Case Against Politician Kim Geun Tae

Around Us Entertainment a lansat o declarație privind procesul în curs de desfășurare dintre politicianul Kim Geun Tae și Lee Gikwang, membrul grupului Highlight.

În aprilie, Kim Geun Tae, fostul candidat al Partidului Poporului a acuzat compania Creativer de achiziționarea și folosirea abuzivă a conturilor online a unor internauți cu scopul de a manipula clasamentele muzicale. Mai mulți artiști au fost acuzați că folosirea unor astfel de tehnici de marketing necinstite alături de Creativer, inclusiv Lee Gikwang.

Pe 15 octombrie, compania Around Us Entertainment a oferit o declarație prin care au anunțat că au câștigat primul proces:

„Bună, noi suntem Around Us Entertainment

Agenția noastră a intentat pe 13 aprilie, o plângere penală împotriva lui Kim Geun Tae pentru defăimare la adresa artistului nostru, Lee Gikwang după ce a răspândit informații false în privința manipulării clasamentelor.

În ceea ce privește cazul civil pentru cererea de despăgubire, și deoarece inculpatul nu s-a apărat, vă informăm că am câștigat primul proces, considerându-se că inculpatul este responsabil pentru despăgubirea daunelor materiale și a celor psihologice ca urmare a faptei sale ilegale.

Vom continua să facem tot posibilul până la final și vom coopera cu ancheta și pentru cazul de plângere penală în curs de desfășurare și în cel de-al doilea proces, în cazul în care inculpatul depune o contestație.

Vom continua să lucrăm din greu pentru a proteja drepturile artistului nostru.

Vă mulțumim.

În acea zi, Kim Geun Tae a declarat pentru ziarul News1: „Nu am primit prin poștă documentul cu privire la cererea civilă de despăgubire, așa că nu am fost la curent cu procesul”. El a spus: „Am fost contactat de poliție în legătură cu acest lucru și așa am aflat că verdictul a fost dat deja”.

El a continuat: „Am numit un avocat și am înaintat un recurs acum două-trei săptămâni”. El a spus că, din câte știe, doar dosarul civil este în curs de desfășurare. Când a fost întrebat despre acuzațiile de răspândire a informațiilor false, el a spus: „Voi emite o declarație în viitor”.

Lee Gikwang se află în prezent în armată după ce s-a înrolat pentru serviciul militar obligatoriu în aprilie 2019.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s