Park Kyung și-a cerut scuze în persoană fostului coleg de clasă care l-a acuzat de bullying

Conform unor surse de pe data de 16 octombrie, Park Kyung s-a întâlnit cu fostul coleg de clasă care l-a acuzat de bullying și și-a cerut scuze.

Există câteva persoane care afirmă că Park Kyung și-a dorit foarte mult să îl întâlnească pe respectivul coleg înainte de înrolarea în armată care va avea loc pe 19 octombrie, pentru a-și putea cere scuze. Persoana care l-a acuzat pe Park Kyung de hărțuire a spus că a fost traumatizată de acțiunile lui din trecut. Idolul a făcut o postare pe Instagram la scurt timp, admițând acțiunile imorale din trecut și exprimând faptul că ar dori să își ceară scuze celor implicați.

Există zvonuri care spun că Song Ha Ye și agenția sa au fost implicați în dezvăluirea controversei, după ce Park Kyung ar fi acuzat-o pe cântăreață de manipularea topurilor. Directorul executiv ar fi angajat persoane să cerceteze trecutul lui Park Kyung și ar fi găsit victima respectivă. Cu toate acestea, niciunul nu a vorbit despre aceste zvonuri public.

Un reprezentant al agenției KQ Entertainment a confirmat pe 16 octombrie: „Este adevărat că Park Kyung  s-a întâlnit cu fostul său coleg de clasă pentru a-și cere scuze în persoană, așa cum a promis.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s