O pagină de Instagram face mișto de înmormântarea lui Jonghyun și a postat conversații false cu Jay Park

Recent, mulți fani K-pop s-au înfuriat după ce un cont de Instagram a folosit fotografia de la înmormântarea lui Jonghyun ca o glumă și, de asemenea, a postat un mesaj al lui Jay Park, spunând că artistul este de acord cu el.

Cu toate acestea, Jay Park a clarificat printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter că pagina a falsificat o conversație cu el: „Dacă mă cunoașteți atunci știți că evident e un fals și că acea pagină ciudată de Instagram a falsificat mesajul.”

Incidentul a avut loc cu doar o zi înainte, pe 18 octombrie, când fanii K-pop au descoperit că un cont Instagram dedicat fanilor MMA folosea fotografia funerară a lui Jonghyun pentru a face o glumă după ce Korean Zombie (un lupător MMA din Coreea de Sud) a pierdut un meci cu Brian Ortega.

Brian Ortega are antecedente cu Jay Park, fiind acuzat că l-a lovit în martie.

Proprietarul contului de Instagram îi numește frustrați pe cei care au lăsat comentarii cerând să fie scoasă fotografia. Cu toate acestea, acești fani K-pop au fost întâmpinați cu comentarii rasiste și jignitoare.

Apoi, internautul a împărtășit o poveste pe Instagram susținând că Jay Park i-a trimis un mesaj, spunând că susține acțiunile sale. Cu toate acestea, după ce a aflat despre acest lucru, Jay Park și-a exprimat furia și a declarat că nu a vorbit cu acest individ.

Mulți fani K-pop și internauți își exprimă în continuare furia față de deținătorul contului Instagram care nu a șters încă postarea. De fapt, contul a postat mai mult conținut, făcând mișto de fanii K-pop.

View this post on Instagram

💯😂

A post shared by @ mma.storytime on

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s