MONSTA X a dezvăluit lista melodiilor albumului ‘Fatal Love’!

Membrii MONSTA X au pregătit un nou album complet. Idolii au participat la aproape toate cele 10 melodii!

Ca și la mini-albumul „Fantasia X„, I.M și Joohoney sunt campionii absoluți atunci când vine vorba de scrisul și compunerea melodiilor, dar, spre supriza tuturor, Hyungwon are și el de această dată o contribuție la noul album, spre bucuria tuturor fanilor Monbebe.

Lista melodiilor cuprinde titlurile „Love Killa„, „Gasoline„, „Thriller„, „Guess Who„, „Nobody Else„, „Beastmode„, „Stand Together„, „Night View„, „Last Carnival” și „Sorry I’m Not Sorry„.

Joohoney și I.M au participat la 8 din cele 10 melodii, mai ales la  “LOVE KILLA”, “THRILLER”, “GUESS WHO”, “STAND TOGETHER” și “NIGHT VIEW”.  Printre altele, Joohoney și I.M au scris și una din melodiile despre care fanii Monbebes știau de mai mult timp, intitulată “Gasoline”.

Duetul de rapperi a participat și la scrierea și compunerea cântecului “BEASTMODE” alături de talentatul artist Eric Nam. Mai mult, “LAST CARNIVAL” are participarea celebrului duo britanic LDN Noise.

O altă surpriză de pe album este cântecul scris de I.M intitulat “NOBODY ELSE” unde Hyungwon a participat la scrisul, compunere și aranjarea sa.

Titlul “SORRY I’M NOT SORRY” oferă participarea artistului Jooyoung la versuri dar și la compoziție.

MONSTA X va începe acum să lanseze pozele concept, urmând ca pe 29 octombrie să lanseze teaserul video principal. Pe 1 noiembrie  vor fi oferite fragmente ale melodiilor de pe noul album ce va fi lansat oficial pe 2 noiembrie.

Vă invităm să urmăriți mai jos lista de melodii și contribuțiile fiecărui idol. Care dintre melodii vă atrage cel mai mult?

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „MONSTA X a dezvăluit lista melodiilor albumului ‘Fatal Love’!

  1. Joopreme

    In sfârșit GASOLINE for my MONSTA TRUCK 😌 sunt pe BEASTMODE de când cu MIXTAPE ul lui Honey și pare ca pe BEASTMODE voi rămâne!!! Abia aștept sa văd H.ONE la atac hmmm probabil vom avea piese fără rap??? 🤔

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s