Paulo Coelho, autorul romanului „Alchimistul”, aduce laude dramei coreene „My Mister”

Paulo Coelho, un scriitor brazilian cunoscut pentru romanul „Alchimistul”, a lăudat drama coreeană „My Mister”, afirmând că: „Este o descriere fără cusur a condiției umane.

Pe data de 18 octombrie, scriitorul a postat pe Twitter: „UAU! Am crezut că nu voi rezista 16 episoade, dar este o descriere fără cusur a condiției umane. Felicitări pentru scenariu, fantasticul director și cea mai bună distribuție posibilă.

„My Mister” este o dramă care are 16 episoade și care a fost difuzată din martie până în mai 2018. Aceasta urmărește povestea unei femei în vârstă de 21 de ani care este pusă la încercare de viață și a unor trei frați care trec prin momente dificile. Acești patru oameni ajung să se întâlnească și să se ajute unul pe altul să își vindece rănile. Personajele principale sunt interpretate de Lee Sun Gyun, din celebrul film „Parasite”, și IU.

Paulo Coelho este un scriitor recunoscut internațional, cu romane care au fost traduse în 82 de limbi în mai bine de 170 de țări. Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se numără „Alchimistul”, „Veronika se hotărăște să moară” sau „Jurnalul unui mag”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s