Jung Yong Hwa din CNBLUE le scrie fanilor după ce a fost anunțat că și-a reînnoit contractul cu FNC Entertainment

CNBLUE’s Jung Yong Hwa Shares Letter Thanking Fans After Contract Renewal News

FNC Entertainment a anunțat că Jung Yong Hwa, Kang Min Hyuk și Lee Jung Shin din CNBLUE și-au reînnoit contractele, iar trupa are de gând să revină până la sfârșitul anului. Cu această ocazie, pe 24 octombrie, Yong Hwa s-a adresat fanilor într-o scrisoare postată pe Twitter.

Bună tuturor, sunt Jung Yong Hwa. A trecut mult timp de când m-am adresat vouă, ai noștri BOICE.

Vă scriu pentru că am vrut să vă vorbesc sincer despre contractele noastre și despre noile promoții pe care le pregătim în vederea unei reveniri, după trei ani și opt luni de așteptare.

S-au întâmplat multe în acest timp, dar nu am reușit să vorbesc sau să fac ceva în acest sens cu ușurință ca lider, așa că m-am întristat și am fost dezamăgit din această cauză. Mi s-a părut foarte greu să exprim aceste îngrijorări prin cuvinte.

După ce m-am gândit mult și am discutat cu membrii, familiile noastre și reprezentanții de la FNC Entertainment timp de un an, am decis că cel mai bine ar fi să protejăm numele CNBLUE, să facem muzică bună și să rămânem alături de BOICE. Deși poate pare că suntem distanță, am decis să ne înnoim contractele cu un nou tip de gândire.

În afară de noi, probabil că fanii au fost îngrijorați și îndurerați. Când mă gândesc la asta, sunt dator cu niște scuze. Cred că va veni un timp când ne vom putea exprima cu ușurință, chiar și acele griji de care ne temem să vorbim.

Cu toate acestea, CNBLUE are numai recunoștință față de fanii BOICE, care ne-au așteptat cu căldură, în ciuda greutăților pe care le-au înfruntat cu timpul. Nu vom uita asta și vom căuta să petrecem cât mai mult timp cu voi cu mai multe promoții.

Singurul mod pentru a răsplăti acești fani care au așteptat pentru noi este să continuăm să facem muzică bună, indiferent de situațiile care ar putea interveni. Vă vom arăta că nu ne-am schimbat atitudinea în ceea ce privește muzica și fanii.

Faptul că BOICE ne veghează mereu este o sursă mare de putere. Este cu siguranță adevărat. Mă voi ține de această promisiune împreună cu voi.

sursă

Un gând despre „Jung Yong Hwa din CNBLUE le scrie fanilor după ce a fost anunțat că și-a reînnoit contractul cu FNC Entertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s