7 trupe de băieţi ce sunt subapreciate

Imagini pentru ukiss

După ce am postat primul articol de acest gen, cu trupele de fete ce sunt subapreciate, acum, a venit şi rândul băieţilor. Acum, câteva dintre trupele ce nu sunt nici legendare, aşa să zic, dar care nici nu şi-au obţinut brusc succesul încă. 

SPEED

SPEED e o trupă formată din nouă membri ce vin de la Core Contes Media, care este şi casă pentru T-ARA. Trupa e formată din liderul şi vocalistul Yoosung, Taewoon, care fratele mai mare al lui Zico din Block B, Yoohwan, ce a făcut parte din trupa BIGSTAR, Joongkook ce a fost finalist la Superstar K3, Taeha, cât pe ce să debuteze în A-Jax, Sejoon şi Sungmin. Băieţii au debutat în 2012 şi totuşi, până acum nu au primit atenţia cuvenită. Trei membri din SPEED au debutat în 2010 cu Co-Ed School, trupă formată din fete şi băieţi. Fetele de aici au debutat mai târziu ca 5dolls.

Cred că dacă era să continue cu Co-Ed School, aveau mai mult succes. Acum, niciuna din trupe n-au dat încă lovitura.

Phantom

E un trio de hip-hop ce vine de la Brand New Music. Agenţia mai e cunoscută şi pentru Verbal Jint, San E, Bumkey şi alţii. Au debutat în 2011 cu Burning, melodie care se află şi acum printre preferatele mele. Recent, aceştia au revenit cu „Seoul Lonely” alături de Gain din Brown Eyed Girls.

Mereu m-am întrebat de ce au aşa puţini fani. Melodiile lor sunt pur şi simplu incredibile. Personal, ador tot ce lansează.

MYNAME

E o trupă formată din 5 membri şi au debutat cu ‘Message’ în 2011. Trupa vine de la agenţia H2 Media, sub care promovează în prezent şi legendara trupă Fly to the Sky. Cu toate că au lansat destul de multe piese şi au şi debutat în Japonia, mulţi când aud de ei gândesc „altă trupă de începători” sau şi mai bine „Cine sunt?”. Cu toate că nu o duc rău în topuri, primul lor mini-album s-a clasat pe locul 1 în Gaon Chart, iar cele japoneze pe 2 şi 3, nu se bucură încă de popularitatea precum o au alte trupe ce au debutat în acelaşi an.

Cross Gene

Cross Gene e o trupă formată din 6 băieţi şi diferă de celelalte prin faptul că aici găsiţi chinezi, coreeni şi japonezi. Exact. Ei bine, Seyoung, Shin, Sangmin şi Yongseok sunt coreeni, Casper şi J.G sunt chinezi, însă J.G a părăsit grupul pentru o carieră solo, iar Takuya e japonez. Băieţii au debutat cu „La-Di Da-Di”, melodie ce am avut-o în cap multă vreme. Băieţii vin de la agenţia Amuse Korea, un sub-label al agenţiei japoneze Amuse, ce e cunoscută pentru artişti precum Haruma Miura, Lee Seung Gi, ONE OK ROCK. Recent, băieţii au revenit cu „Amazing – bad lady”.

LEDApple

Cred că după ce au susţinut un concert în România, veţi fi de acord că trupa chiar e subapreciată. Pe lângă melodiile proprii, aceştia mai fac şi multe cover-uri ce merită apreciate. Trupa e formată din 4 membri şi a debutat „Dash” în 2010. Puteţi spune că nu sunt chiar aşa de apreciat, de vreme ce din 2012, băieţii au pornit în propriile turnee şi tot atunci au câştigat „Rookie Award”.  Totuşi, cu o discografie bogată şi cum suntem deja în 2014, băieţii încă nu sunt cunoscuţi de toată lumea.

A-JAX

A-JAX e o trupă formată din 5 membri ce vin de la DSP Media. Agenţia mai e cunoscută şi pentru trupe ca SS501, KARA sau Rainbow. Când debutaseră trupa, prin 2012, DSP a spus că plănuia ca aceştia să meargă pe urmele faimoasei sale trupe, SS501, cu succese în Coreea şi în Japonia. Nu ştiu ce s-a întâmplat, poate că DSP era prea ocupată în încercările de a-şi salva singura trupă ce mai merita, adică KARA şi au uitat cu totul de băieţii ăştia (şi nu numai). Recunosc, nici eu nu am fost prea interesată de ei, dar de la melodia „Hot Game” am început să le urmăresc activităţile şi cu „Insane” am devenit fana lor. Sper ca DSP să nu-i lase baltă, ar fi păcat.

C-Clown

Nu ştiu cât de subapreciată e pentru voi, dar eu cred că are destul şanse să iasă din categoria asta. De fapt, credeam că e o trupă ce tocmai a păşit în lumina reflectoarelor, dar când am început să mă interesez mai mult de ei, am descoperit că nu e chiar aşa. Au debutat cu „Solo” în 2012 şi vin de la agenţia Yedang Entertainment, aceeaşi casă pentru EXID sau CHI CHI (din nou, trupe populare). Melodia „Far Away … Young Love” şi acum e printre favoritele mele, de fapt, a fost cea mai bună melodie a lor, la capitolul clasamente. A ocupat locul 7 în Gaon Chart, dar au şi lansat cam vreo 10 versiuni pentru clip. Recent, au revenit cu „Let’s Love”.

Mai jos, trupe subapreciate, dar nu prea.

U-KISS

Imagini pentru ukiss

Habar n-aveam în ce fel de categorie să-i includ, pentru că aceştia au avut propriile concerte şi turnee, show-uri, majoritatea albumelor fiind în top 10 în Gaon Chart, inclusiv locul I, deşi n-au avut nicio melodie în top 10 şi după atâta timp, (au debutat în 2008) băieţii încă nu au câştigat la un show muzical.

Sunt atâtea melodii pe care le ador şi sunt sigură că majoritatea fanilor k-pop au auzit de ei, dar totuşi, de ce nu trec bariera asta? Chair şi faptul că au format un sub-unit, uBEAT, nu i-a ajutat.

ZE:A

Să fi făcut articolul ăsta mai devreme, puteam spune că ZE:A sunt subapreciaţi. Dar în ultima vreme, s-a observat că fandom-ul lor creşte considerabil şi la fel şi popularitatea băieţilor. Asta se datorează, în special, că unii membri, separat de grupă, au început să devină din ce în ce mai cunoscuţi (multe proiecte solo). Le-a mai rămas să câştige la un show muzical. E o trupă promiţătoare.

Trupe ce nu mai sunt atât de subapreciate.

TASTY

Când au debutat în 2012 cu „You Know Me”, n-au primit prea multă atenţie. Din ce am observat eu, nici în momentul când au revenit cu „MAMAMA” nu au făcut prea multă sensaţie. După ştirile cu „parteneriatul” din Woollim şi SM, aceştia a revenit cu „Day n’ Night” şi au început să primească din ce în ce mai multă atenţie. În scurt timp, băieţii se vor face auziţi.

VIXX

Înainte de comeback-ul cu „Hyde”, trupa asta chiar era subapreciată. Eu îi ascultasem, dar nu îmi amintesc să se fi făcut prea mare zarvă în jurul lor. Ce s-a schimbat? În 2013, au lansatprimele lor hituri: începând cu „On and On” şi continuând cu melodii precum „Hyde”, „G.R.8.U”, crescând în topuri de la poziţia 118 la 25 şi treptat, ridicându-se aproximativ 10 poziţii, la 14 şi la 7, atunci când au lansat hit-ul „Voodoo Doll” ce le-a adus un număr mare de fani (mulţi internaţionali) şi continuând febra cu „Destiny”. Odată cu hit-ul „Voodoo Doll”, băieţii au lansat şi primul lor album întreg, cu celaşi nume, iar melodia asta le-a adus şi primul trofeu la un show muzical. Mai târziu, au câştigat alte două cu „Destiny”. Menţionez că au debutat în 2012. În felul ăsta, ar trebui să ne aşezăm cât mai confortabil pentru că vom mai auzi de băieţii ăştia.

Cu asta închei aici. Păreri? Pe cine am omis?

16 gânduri despre „7 trupe de băieţi ce sunt subapreciate

  1. PaulaKJY

    U-Kiss m-a adus in lumea kpop, pe atunci credeam ca sunt foate populari, vazandu-i cum danseaza si multe alte. [minte de newbie] =))) dar pana acum nu credeam ca sunt subapreciati

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy Autor post

      Sa stii ca si eu credeam la fel…U-KISS a fost una dintre primele trupe ascultate de mine…si sincer, au vizualizari pe youtube, practic oricine a auzit de ei, but still not enough… 😦 E cea mai subapreciata trupa de pana acum :\

      Apreciază

      Răspunde
  2. Dia97

    Mie sincer, mi-e dor de baietii din Able … oare s-a despartit trupa???
    sau cei din E7, Demion, G.IAM, Got2B, Kino, Mr.Slam, Mr.Mr., N.Sonic,N-Train, Notice, Noxx, Offroads, SM☆SH, T-Blue, The Boss, Twi-Light, Victor, Underdog, Wonder Boyz, Suprenova …. N.Flying, a auzit cineva de ei? ohhh sunt prea multi….
    Nevermind au mai scos ceva dupa Shooting Star si Hoi Hoi? si Tritops?
    eu am cautat stiri despre ei , dar din moment ce sunt inactivi ce sa mai gasesc….

    Apreciază

    Răspunde
    1. Crissa

      Cross Gene? Au revenit de curand cu Amazing Bad Lady, s-a difuzat si la Music Channel.
      De The Boss ma nerveaza ca nu ii stie lumea, Iar MR.MR sunt destul de cunoscuti, dar din pacate daca scrii MR.MR pe Youtube de trezesti cu SNSD din cauza SM -_-

      Apreciază

      Răspunde
  3. Crissa

    U-KISS chiar ca e aiurea faptul ca dupa 6 ani de la debut nu au nici un trofeu la un show muzical -_- Nu ii stiu eu pe membrii, Eli e singurul la care nimeresc fata cu numele :))) Dar le iubesc melodiile.
    La MYNAME melodiile japoneze nu ma-u dat pe spate dar videoclipurile si melodiile coreene le iubesc, „You’ve got a ‘meseji'” Cum poti sa nu ii iubesti? Nu stiu nici macar un nume…
    Poate ca par exact ca restul dar VIXX m-au atras abia dupa Hyde, desi stiam cine sunt si inainte de asta. Aici ii stiu doart pe Ravi si N dupa moaca, restul doar numele…
    Tasty welll…..Day N Night e chiar draguta si ei au un potential mare.
    Iubeeeesc 2MYX de la A-JAX, abia de la mel aia le-am dat atentie….desi nici aici nu stiu nic un nume.
    La C-Clown mi-a placut de la prima ascultare Far Away Young Love, iar la Solo eu si acum sunt in dubii „E maybe I’m solo” sau „Baby I’m solo” (multi zic ca e prima varianta eu zic ca e a2a). Iar noua melodie e aghsghgf…
    Recunosc ca la SPEED imi place doar Look At Me Now si colaborarea pe Lovey Dovey
    ZE:A sunt si multi si probabil ca de aceea nu prea au individualitate (Nu ii bagati pe EXO si SUJU in dicutie ca e vorba de alte companii). Kwanghee e singurul pe care il stiu, dar datorila rolurilor si emisiunilor, si Pheonix e singura melodie care-mi place de la ei.
    Mai sunt multe? :)) Acum daca m-am apucat hai sa le comentez pe toate
    LEDAPPLE e adevarat ca in Coreea nu primesc destula atentie, dar primesc multa din afara.
    PHANTOM imi place melodia lor de debut
    Cross Gene ei bine aici….adevarul e ca nici ei nu au promovat extrem de mult si nu s-au facut cunoscuti.

    Am terminaaaat :))) Wow ce com lung:))

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy Autor post

      Pe majoritatea nici eu nu-i cunosc (la membri ma refer) cu toate ca ascult melodiile :))
      Suju au si debutat in perioada cand trupele de baieti, mai ales cu multi membri nu debutau in fiecare zi 😀
      Melodia lui ZE:A..Phoenix imi aminteste de vechile melodii kpop…refrenul si toate astea :3 :))
      Cross Gene au inceput bine si brusc s-au concentrat spre Japonia…poate din cauza agentiei lor, dar …daca promovau activ aici, poate avea sa iasa ceva….

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu