Dezvăluiri şocante din trecutul lui Nam Tae Hyun din Winner

Imagini
Postul, practic conţine informaţii de la diferite persoane ce au fost la aceeaşi şcoală cu Nam Tae Hyun din Winner (pozele sunt o dovadă a fiecăruia din ei). Deci aceştia susţin că el a fost nevoit să se transfere la mai multe licee din motiv că bătea alţi elevi şi mai pe scurt, că era un iljin.

Ce e un iljin? Cred că e ca un fel de adunătură a bătăuşilor, a ălora care se cred superiori. Dar despre asta voi face un post apare mai târziu. Acum să revenim la subiect.

„Am fost în aceeaşi clasă cu Nam Tae Hyun în liceu. Ca dovadă, vă arăt o poză ce n-a mai fost postată pe internet. Nu am pozele lui de la absolvire, pentru că între timp, amândoi ne-am transferat la alte şcoli. Când acesta a venit pentru prima dată la Şcoala de Artă din Coreea, avea uniforma special croită pentru a-i fi un pic mai scurtă (obicei specific pentur iljin), avea piercing-uri, aproape niciodată nu vedea la ore, fuma pe acoperiş, avea relaţii murdare cu fetele, despre care poţi să afli scriind numele său pe Naver. Se întâlnea cu un model la Şcoala de Artă din Coreea după care a început să se întâlnească cu Lee Ahreum din T-ARA când s-a transferat la Hanlim.”

Imagini

Imagini

„I-am văzut pe Nam Tae Hyun şi prietenii săi torturând alţi copii destul de des. ㅋㅋ Dar nu e ca şi cum era el iniţiatorul sau ceva de genul, era de partea copilului dacă se întâmpla ceva cu adevărat rău, de aia era considerat un iljin mai blând. Cu toate astea, era unul din ei şi el împreună cu grupul lui victimiza şi tortura copiii.”

Imagini

„A fost nevoit să schimbe şcoala, pentru că bătuse un puşti. Nu ştiu care a fost motivul, dar un prieten de-al meu a fost acolo şi se pare că totul a fost compensat financiar.”

Imagini

„Mergeau zvonuri că ar fi bătut un puşti până ce a trebuit să-l interneze în spital şi pentru asta a fost nevoit să schimbe şcoala. Dar dup ce s-a transferat a intrat într-un alt grup al copiilor ăştia înspăimântători şi a început să fure şi să fumeze din nou. Acei iljin din şcoala noastră erau atât de răi, încât uneori trebuia să chemăm poliţia.”

Şi un post de-al lui Nam Tae Hyun pe Cyworld:

„Şcoala unde încerc să mă transfer nu mă acceptă…Sunt terminat dacă Hansan nu mă va accepta din nou…Va trebui să plec şi mai departe..Firar, e cumva o glumă…Hansan trebuie să mă accepte. Nu împrăştia asta peste tot. ㅜㅜ Aşteaptă-mă.”

Ca reacţie, comentariile internauţilor nu au fost prea blânde. La majoritatea din ei le pare rău pentru ceilalţi membri din Winner, pentru că abia au debutat şi primesc asta. Unii pur şi simplu dau vina pe toţi, inclusiv compania şi chiar le insultă şi fanii.

P.S. Sunt comentariile celor ce ar fi fost în aceeaşi şcoală (sau şcoli) cu Nam Tae Hyun. Pozele sunt împrăştiate. Slabele mele cunoştinţe de coreeană nu-mi permit să le repartizez la fiecare mesaj.

Ei bine, toţi avem un trecut pe care vrem să-l ascundem, nu?

16 gânduri despre „Dezvăluiri şocante din trecutul lui Nam Tae Hyun din Winner

  1. DGhitza

    Ma enervat ceva la culme. Le pare rau pentru ceilalti membrii din Winner, pentru ca abia au debutat? Da Red Velvet? Nu le pare rau?
    Acum in legatura cu articolul. Imi pare bine ca a iesit acest lucru la suprafata. Nu se compara viitoarea sau actuala lui suferinta, durere cu cea a adolescentilor pe care i-a facut sa sufere pshic si mintal. Am vazut la stiri pe KBS ca grupurile de batausi (de ambele sexe) sunt o problema in liceele din Coreea. Tipii sau tipele de genul acesta ii fac pe unii adolescenti sa se sinucida. Ca si incheiere:
    Winner… fighting!!! Tae Hyun… fanii te vor ierta (in principiu fiindca arati bine)

    Apreciază

    Răspunde
    1. Dia97

      Esti foarte realist Ghita! 🙂 Ma intreb oare daca in Coreea nu au scoli de corectie sau asa ceva pentru astfel de copii/adolescenti… Ei nu trebuie lasati cu ceilalti si plus de asta le mai fac si uniforme speciale (???)
      Drept sa spun, daca as invata in Coreea si eu as intra intr-o astfel de gasca (dar, as fi mai blanda, ca el) … nu de alta , doar … „Ori bati, ori esti batut!”, asta-i legea strazii (sau in cazul lor, a scolii/liceului)
      Sa fim sinceri acum, „Daca nu-i poti invinge, alatura-te lor!”
      CINE MA CONTRAZICE?

      Apreciază

      Răspunde
    2. Lexie

      RV sunt grup de fete. Am scris mai jos intr-un comentariu, dar repet din nou: //Vezi tu, exista o mare diferenta intre cum reactioneaza oamenii cand vine vorba de scandalurile grupurilor de fete si cum reactioneaza oamenii cand vine vorba de scandalurile grupurilor de baieti, deoarece toti acei OAMENI sunt de fapt FETE care mai sunt si GELOASE pe alte fete (grupurile de fete), dar loiale baietilor (grupurile de baieti).

      Iar diferenta dintre YG si SM e ca fanii BB, 2NE1 etc. vor sprijinii imediat orice grup/artist nou aparut de la YG, in timp ce fanii SuJu, SNSD, f(x), EXO vor uri imediat orice grup nou aparut de la SM pentru ca fura din lumina trupei lor favorite.//

      Apreciază

      Răspunde
  2. Ana

    Am ramas putin surprinsa cand am vazut articolul asta , pentru ca el e unul din biasii mei din Winner si chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui . Aceea chestie cu „La majoritatea din ei le pare rău pentru ceilalţi membrii din Winner, pentru că abia au debutat şi primesc asta ” ma face sa rad . Cand Red Velvet au debutat si au avut acel scandal , majoritatea aruncau cu noroi in ele si ii durea fix in dos . Oricum YG o sa stie cum sa faca scandalul asta sa para ca nu a existat vreodata si fanii o sa faca la fel . Winner Fighting !

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lexie

      LOOOL, am ras putin citindu-ti comentariul.

      Vezi tu, exista o mare diferenta intre cum reactioneaza oamenii cand vine vorba de scandalurile grupurilor de fete si cum reactioneaza oamenii cand vine vorba de scandalurile grupurilor de baieti, deoarece toti acei OAMENI sunt de fapt FETE care mai sunt si GELOASE pe alte fete (grupurile de fete), dar loiale baietilor (grupurile de baieti).

      Iar diferenta dintre YG si SM e ca fanii BB, 2NE1 etc. vor sprijinii imediat orice grup/artist nou aparut de la YG, in timp ce fanii SuJu, SNSD, f(x), EXO vor uri imediat orice grup nou aparut de la SM pentru ca fura din lumina trupei lor favorite.

      Si despre cum YG stie cum sa faca ca scandalul sa para ca nu a existat… A facut deja asta prin lansarea de articole despre Sulli imediat ce au aparut zvonurile despre Taehyun (nu YG a facut-o, ci DISPATCH despre care se spune ca ar fi la comanda lui YG: DISPATCH a fost singurul ziar care i-a luat apararea lui Park Bom cu drogurile, DISPATCH a dezvaluit aproape toate relatiile idolilor SM de anul asta, dar nimic despre YG, ci doar acum cand lumea a inceput sa-i suspecteze au scris si ei un articol despre GD si Kiko despre care lumea stie cam de 2-3 ba chiar 4 ani ca sunt intr-o relatie; mai pe scurt, DISPATCH n-a aruncat cu niciun pic de nori in YG anul asta, ci in restul lumii). Intrebarea mea este, daca o vezi pe Sulli iesind la intalnirea aia pe data de 10 august, de ce in puii tai publici articol despre asta abia 9 zile mai tarziu, in aceeasi zi cu scandalul despre Taehyun? Si mai si pui paie pe foc zicand ca Sulli va parasi grupul f(x), doar ca mai tarziu sa-ti modific articolul. Nu ca sa atragi atentia de la un alt scandal?

      PS. YG obisnuieste de asemenea sa faca ca articolele rele de pe site-urile coreene sa dispara ca prin magie. Toti coreeni se plang de asta.

      Apreciază

      Răspunde
  3. JWalkerRO

    e al 2 lea scandal de genul ce afecteaza un membru a unei trupe din YG (primul a fost legat de Jenny,una din membrele noului grup de fete din YG ce urmeaza sa debuteze) ..persoanele ce au un asemenea comportament..nu o nicio scuza..asta e clar..imi trec una sau mai multe intrebari prin minte..de ce iese la lumina acum aceasta „stire”..exact dupa debutul baietilor cand el a fost deja in atentia publicului-perioada WIN??..de ce sa astepti sa isi faca debutul si apoi te hotaresti sa areti lumii adevarata lui fata?? daca este intr-adevar o persoana cu un asemenea caracter..nimic nu ii scuza comportamentul..dar..nu stiu..WINNER are un debut aproape perfect,all kill,fandom deja mare etc. si hop..apare un scandal

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lexie

      Oamenii vor sa te doboare abia atunci cand iti e lumea mai draga. Si crezi ca nu sunt deja destul de destepti? Daca ar fi facut-o de pe vremea cu emisiunea WIN, nu ar fi avut cine stie ce impact asupra lucrurilor, iar pana la debut lumea ar fi uitat.

      Si totusi, Taehyun a dezvaluit intr-o oarecare masura ca fusese un bataus in trecut. A discutat intr-una din emisiunile unde a fost – probabil tot WIN – ca a batut un baiat care radea de mama lui pentru ca n-avea sot (Taehyun probabil e… stiti voi, copil din flori).

      Apreciază

      Răspunde
      1. JWalkerRO

        ai dreptate..doar ca emisiunea a fost destul de cunoscuta si na..exact,intr-un episod din WIN a fost adusa chestia asta in discutie..baiatul a zis lucruri urate despre mama lui si el a reactionat..doar ca e o diferenta uriasa intre a reactiona urat cand cineva iti jigneste mama si o persoana ce isi terorizeaza colegii fara motiv ..

        Apreciază

        Răspunde
  4. mos craciun

    unde ati gasit asta? n-am vazut nimic serios despre asta doar ca s-ar fi batut cu cineva pt ca i-a injurat mama. Articolul initial a fost scris de Kim Yong Ho care a scris articole si despre VIXX ca si-ar fi tratat fanii nepoliticos si ca toti membrii Infinite ar fi violat o fata in lift (WTF?!?!?!), nu ii iau apararea dar povestea asta e cam suspicioasa

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lexie

      Pe NetizenBuzz. Si nu e vorba de articolul initial al acelui jurnalist care de fapt fusese scris pe baza informatiilor de mai sus. Lucy a omis sa mentioneze ca in Coreea te poti transfera la scoli diferite din acelasi oras doar in cazuri exceptionale: de obicei doar cand vechea scoala te-a dat afara, iar asta se intampla pe baza unui comportament grav al elevului.

      In Coreea poti schimba scolile doar daca ai schimbat si orasul.

      Apreciază

      Răspunde
  5. Chaerin

    Si parca mai era un post tot cu tema ,,Iljin” in care se enumerau unii idoli care au fost iljin.Si stie cineva ce e cu Yuk Jidam din Unpretty Rapstar? Care cica ar fi un iljin si ea…A aparut acum ceva timp pe facebook o stire despre ea.

    Apreciază

    Răspunde
  6. Pingback: Kpop Romania

  7. Pingback: Celebrităţi coreene care sunt bănuite că ar fi fost iljini | Kpop Romania

Lasă un comentariu