Big Hit Entertainment va lua măsuri legale împotriva celor care răspândesc zvonuri false

Imagini pentru bts

Având în vedere recentele zvonuri și atacuri asupra trupei Bangtan Boys, agenția Big Hit Entertainment a anunțat că va lua măsuri legale împotriva zvonurilor false la adresa artiștilor lor.

Se pare că picătura care a umplut paharul a fost recentul scandal în care a fost implicat V, idolul a fost acuzat că a tras de păr o fană în timpul unui fan meeting, mai multe detalii despre acest incident aveți aici. Pe internet s-au răspândit o mulțime de zvonuri false cu privire la acest scandal.

Amintim! Aceasta nu este pentru prima dată când trupa BTS se confruntă cu criticile nejustificate ale internauților coreeni.

Astăzi, pe contul oficial, agenția a publicat o declarație oficială:

Bună ziua, suntem Big Hit Entertainment!

Vă avertizăm că începând cu 10 noiembrie 2016, agenția noastră va lua măsuri legale împotriva zvonurilor malițioase, declarațiilor false și a atacurilor îndreptate împotriva membrilor BTS sau Big Hit.

Membrii BTS au avut parte de dificultăți din cauza zvonurilor și a comentariilor răutăcioase de multă vreme, prin urmare am decis să acționăm ferm. Big Hit Entertainment și membrii BTS au muncit din greu și au luat în considerare criticile și evaluările publicului cu mintea deschisă pentru a crește pe plan artistic. Totuși, am decis că s-a ajuns la un punct în care nu mai putem ignora comportamentul unor internauți care și-au făcut un obicei din a distorsiona adevărul și a face atacuri la persoană rău intenționate în ceea ce privește munca celor din BTS, activitățile artistice, viețile personale.

Recentele sisteme de informare și legile de protecție a avertizorilor de integritate (a informatorilor) au grăbit sentințele instanțelor judecătorești cu privire la acuzațiile de defăimare și au avut ca rezultat condamnări la închisoare și alte penalizări. Pentru a ne proteja artiștii și drepturile lor, agenția noastră și o firmă de avocatură au început procedurile de dare în judecată pentru creare de declarații false și răspândirea comentariilor malițioase prin presă cu intenția de a calomnia. Mai mult, vom răspunde prompt și vom lua toate măsurile legale împotriva defăimării sau a injuriilor adiționale fără a mai recurge la soluționări private.

Vă mulțumim.

De asemenea, Big Hit au cerut fanilor să indice zvonurile rău intenționate, declarațiile false și atacurile la persoană.

Sursa: soompi

Save

Save

Save

16 gânduri despre „Big Hit Entertainment va lua măsuri legale împotriva celor care răspândesc zvonuri false

    1. jwalker425

      Ba nu e exagerat ..vorbim de o tara unde internetul are o putere extraordinar de mare..ti o spune cineva care susține un artist ce a trecut prin iad..cu cereri de sinucidere si brusc inamicul public numărul unu din cauza unor tâmpenii ce le a spus ca adolescent frustrat..scoase din context si traduse aiurea.. Sau cazul lui Tablo..când din cauza unei ure tâmpite si prostia unora a trecut prin ce a trecut (bănuiesc ca știi situația) ..tr sa se ia masuri ptr ca multi vorbesc si arunca tâmpenii din spatele unui monitor.. vorbim de oameni aici..care au de suferit si daca nu pui o limita si treci la fapte..acțiuni in cazul de fata..situația va fi tot mai dezastroasa..la el ca si in cazul nebunelor ce ii urmăresc prin oraș cu taxiurile sau intra n camerele lor ..

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. susodoi

        Eu nu am nimic cu luarea masurilor! Ba din potriva, mă bucur ca au hotărât sa facă ceva în legătură cu scandalurile.
        Dar, totuși, pt o bârfă sau cum se numește, pt ca V ar fi „tras-o” de par pe fata aia e prea mult dacă o sa o/îl dea în judecata sau mai, rău, pușcărie . În doua/trei zile oricum lumea ar fi uitat … nu toată lumea, dar majoritatea. Așa îi la toate scandalurile astea.
        Pe lângă asta, BTS au fanii lor ce îi susțin în continuare…nu e ca și când au doar hateri. De fani când o sa se ocupe ?😂 Dacă dau așa importanta nonfanilor.
        Un alt aspect este ca internetul este plin plin de prostii peste tot. E cam greu sa iei masuri pentru așa ceva …ar trebui dați mii de oameni în judecata pt ca toți au butonul de „distribuie postarea” acolo..
        Deci eu mă bucur ca iau masuri, dar sa ia pentru lucruri mai importante…pt scandaluri mai mari.

        Apreciază

        Răspunde
        1. jwalker425

          Si tu crezi ca Big Hit își permite/dorește sa si piardă timpul cu orice mic zvon? Asta e doar o declarație tipica..un fel de avertisment gen o sa trecem la fapte daca continuați ..ok, acorzi atenție scandalurilor „mari” ..cum faci diferența? Il dau din nou exemplu pe Tablo..in prima faza..n a acordat atenție..un simplu zvon..îmi arat diploma si gata..si uite unde a ajuns ..e clar ca trebuie controlati si ei ..in măsura in care e posibil..ptr ca daca continui sa crezi ca poți scăpa cu orice doar ptr ca te afli in fata unui calculator ..ai anonimat…lucrurile nu se vor schimba niciodată..chiar si o simpla declarație de genul e un început ..e plin internetul de prostii peste tot..de acord…dar nu oriunde ramai fara job din cauza a ceea ce se scrie pe internet despre tine..nu oriunde ajungi sa pleci din tara ca fiind inamicul public numărul unu..nu oriunde ajungi sa comiți sinucidere din cauza comentariilor de pe internet..nu oriunde ești nevoit sa zbori pe alt continent ca sa demonstrezi ca ai studiat la o anumită facultate din cauza tâmpeniilor de pe internet..

          Apreciat de 1 persoană

          Răspunde
          1. susodoi

            Ideea e ca oricine ar putea zice ce vrea oricând..pt ca se poate. Și nu mi se pare esențial, sa zic așa, sa faci pușcărie pt așa ceva . Nu mi se pare corect..Cum rămâne cu cei care au spus bullshit-uri pana acum?! Ei sa se bucure ca au scăpat ? 😂

            Apreciază

            Răspunde
  1. Defoll

    Sunt prea mulți Armys pe aici …
    E exagerat , poate nu vi se pare , dar sa faci pușcărie pentru un zvon fals ….e stupid …
    Dacă vreți un exemplu , atunci imaginați-va ca voi ați scrie pe Instagram sau Facebook ca Simona Halep o sa piardă , și ca lumea începe sa va creadă …. apoi faceți pușcărie … E normal ?!

    Apreciază

    Răspunde
  2. 0vershade

    Deci n-am voie să scriu „BTS sucks, melodie naşpa” că risc să fiu săltat! Mi se pare hilară situaţia în care e extraordinar de dificil ca femeie să dovedeşti că ai fost bătută, deşi eşti plină de vânătăi, dar foarte uşor să faci puşcărie pentru nişte comentarii.
    Priorităţi, Coreea! 😂
    Tot circul ăsta între companii şi fanii suprasensibili merită luat în râs de siturile de troli ca Pann sau AKF cu vârf şi îndesat, pentru că se condiţionează reciproc într-un cerc vicios de toată jena, şi mi se pare a fi principalul motiv pentru care k-popul continuă să rămână un subiect de nişă în ciuda melodiilor bune pe care le oferă.

    Apreciază

    Răspunde
      1. fl

        Deci ţie ţi-ar plăcea ca nişte necunoscuţi să îți spună „mai bine mori”
        Asta sună şi mai absurd +asta e ceea ce trebuie să facă o companie de divertisment, să apere interesele şi posibil și viaţa personală
        La fel,,părerea mea…

        Apreciază

        Răspunde
  3. mymede

    Wai Doamne, căscați ochii! Nu a spus nimeni că-i bagă la pușcărie pt orice amărât de comentariu, ci, a amintit faptul că este posibil dacă se întrece chiar orice limită. Un zvon negativ, dacă continuă să crească, da, poate strica reputația unor persoane pentru mult timp. Astfel de situații merită o sentință mai drastică.
    Noi de aici nu știm câtă amploare au scandalurile acolo. Cum am putea să ne dăm cu părera dacă este deplasată o decizie sau nu?
    Una e să spun că „e nașpa melodia”, și total alta să spun „X se comportă ca un nerușinat cu fanii” sau „trupa cutare a făcut cutare lucru grav” fără să fie adevărat, ba chiar evident că este o minciună!!!

    Apreciază

    Răspunde
    1. 0vershade

      Comentariile gen „X se comportă ca un nerușinat cu fanii” provin tocmai din suprasensibilizarea masei de fani, cauzată de politica agențiilor de a portretiza idolii ca pe niște inocenți perfecți!
      În felul ăsta, orice fleac devine o monstuozitate în ochii fanilor plângăcioși. Compară situația scandalurilor de comportament din Coreea (Nayeon cu privirea ei, looool) cu cele din Vest, unde Justin Bieber se pișă în găleata mopului de la restaurant, dă poze gol pușcă sau bate vreun ziarist – unii îl urăsc, alții îl iubesc, el continuă să producă muzică, SO FUCKIN’ WHAT? Soarele tot răsare. Nu și în Coreea, unde dacă unul îți judecă privirea sau pozele fără sutien, vine apocalipsa. Și ferească dumnezeu să spună un anonim prost că n-ai luat bacu’, ăla ești!
      După mine, o firmă serioasă ar trebui să trateze astfel de comentarii cât mai omenește posibil: cu umor, nu cu sentințe. Sigur, într-o țară unde ‘umor’ reprezintă un ins care se împiedică și e filmat din doișpe unghiuri, cu sunete adăugate, slow-motion și inimioare, e cam dificil…

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu