20 cele mai longevive trupe din K-Pop

long lasting kpop groups

Nu e uşor să supravieţuişti în industria K-pop-ului. Tot mai multe trupe debutează şi competiţia e din ce în ce mai mare. Cu multe trupe mai vechi ce au o popularitate mare, e greu pentru novici să-şi facă loc în această industrie. Dar e greu şi pentru trupele de „veterani” să-şi menţină popularitatea când tot apar altele noi, cu membri mai tineri. Aceste 20 de trupe au reuşit să treacă peste obstacole, astfel încât chiar şi după 10 ani se ţin bine şi au o popularitate constantă.

5 ani

B1A4

B1A4 nu doar că a trecut de belestemul celor 5 ani, ci şi-au făcut recent şi comeback-ul!

bbeongbbeong

A Pink

Cu toate că o membră, Hong Yookyung, a părăsit trupa în 2013, celelalte membre sunt mai apropiate ca niciodată şi au un fandom puternic.

girlgroupnetwork

Block B

Block B au trecut prin multe greutăţi în trecut, dar asta i-a făcut mai puternici şi mai uniţi, ca astăzi să fie una din trupele importante în K-Pop.

onlyblockb

6 ani

INFINITE

De 6 ani INFINITE continuă să ne bucure cu melodii  şi coregrafii uluitoare. O altă trupă ce a trecut de blestemul celor 5 ani.

hoaegi

SISTAR

Reginele ce, în fiecare vară, ne încântă cu hituri noi.

seunqyoun

ZE:A

ZE:A e o altă trupă ce a depăşit blestemul celor 5 ani, cu toate că sunt în prag de despărţire. Din păcate, trupa nu are o popularitate prea mare, în schimb, membrii strălucesc individual.

siwan-shi

7 ani

f(x)

Nu doar că f(x) a ajuns la o „vârstă” impresionantă, dar MV-ul lor, „Electric Shock„, a trecut reent de 100 de milioane de vizualizări.

gingerfany

T-ara

După o pauză de peste un an, T-ara a revenit cu noua melodie intitulată „Ti Amo” şi a vorbit despre cariera sa de 7 ani!

morisuim

CNBLUE

CNBLUE de 7 ani are un succes mare pe piaţa muzicală în Coreea. Pe lângă asta, şi membrii impresionează cu activităţile solo.

500253-blog

8 ani

SHINee

De 8 ani, SHINee ne tot bucură cu melodii şi albume geniale şi se pare că trupa are de gând să continue astfel încă mulţi ani.

choiminoh

U-KISS

U-KISS deja are 8 ani de la debut şi vara aceasta au avut un comeback cu „Stalker„. Chiar dacă trupa nu are popularitatea pe care o merită, se ţin bine şi sperăm că ne vor mai bucura cu melodii noi.

jaeseopshi

2AM şi 2PM

Ştiţi că 2AM şi 2PM au fost o trupă şi apoi împărţiţi în ce sunt acum? Ei bine, chiar dacă membrii 2AM au semnat cu alte agenţii, separat, pentru activităţile lor solo, trupa încă nu s-a despărţit. Între timp, 2PM a lansat albumul „Gentleman’s Game” în acest an şi sperăm că ne vor mai întânta cu muzică nouă.

ONEDAY_1

9 ani

Wonder Girls

După o pauză foarte lungă, Wonder Girls au revenit în forţă, luând cu asalt clasamentele muzicale!

femaleidol

Girls’ Generation

Vă vine să credeţi că această trupă legendară are aproape 10 ani de carieră? Trupa încă are o popularitate mare şi fetele sunt ocupate acum cu activităţ solo. Recent, a devenit prima trupă de K-pop cu 3 clipuri de peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube.

femaleidol

FTISLAND

O altă trupă care e foarte activă şi ne bucură mereu cu muzică bună. Ultimul album lansat de trupă a fost „Where’s The Truth” şi a fost produs în întregime de FTISLAND.

ftlsland

10+ ani

Big Bang

Big Bang au ajuns şi ei la aniversarea de 10 ani de carieră. Trupa ne va bucura în curând cu un nou album!

qaerin

Brown Eyed Girls

BEG este singura trupă de fete ce aa trecut de 10 ani fără vreo schimbare de membri în trupă!

exo-shinee-bigbang

Super Junior

Legendara trupă este deja de 11 ani împreună! Cu toate că câţiva membri sunt în armată acum, fanii îi vor aştepta mereu!

seoulfvls

Shinhwa

Iată şi cea mai longevivă trupă! Deja de 18 ani sunt împreună fără despărţiri şi fără membri ce au plecat şi venit. Pe 29 noiembrie, trupa şi-a făcut şi revenirea!

shinhwa

sursă: soompi

7 gânduri despre „20 cele mai longevive trupe din K-Pop

Lasă un comentariu