Kang Ki Young s-a căsătorit!

Actorul Kang Ki Young, cunoscut pentru rolurile sale din serialele extrem de populare “W”, “Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”, “Tunnel”, “What’s Wrong with Secretary Kim” și “Terius Behind Me”, s-a căsătorit astăzi cu iubita lui non celebritate.

La 25 mai, tânărul cuplu a organizat o ceremonie de nuntă privată într-o locație nedezvăluită din Seul. Datorită statutului de non-celebritate al miresei, la eveniment au participat numai familia, rudele și apropiații cuplului.

Kang Ki Young a dezvăluit în august anul trecut, în timpul unui interviu de la sfîrșitulfilmărilor pentru drama “What’s Wrong with Secretary Kim”, că se află într-o relație cu o non celebritate de trei ani de zile. De atunci, actorul a vorbit deschis despre planurile sale de nuntă în diverse emisiuni TV, cum ar fi „Survival Village, the Eight” de la SBS și „Radio Star ” de la MBC.

Actorul a atras, de asemenea, atenția când a câștigat premiul „Cel mai bun actor / actriță în rol secundar într-o dramă miercurea-joi” la Premiile drama 2018 MBC și a declarat: „Vreau să împărtășesc această fericire cu prietena mea, muza mea pe care nu o mai pot ascunde.”

Înainte de nuntă, Kang Ki Young a împărtășit o fotografie de cuplu, prezentând-o pe logodnica lui, și a scris: „Să vedem. Curând, cortina se va ridica la al doilea act din viața mea. Cerem publicului să rămână așezat. Bine! Apoi vom începe spectacolul! „În fotografie, cuplul arată elegant în costume negre.

https://www.instagram.com/p/Bx3tArjAIO7/?utm_source=ig_embed

Felicitări și de dorim casă de piatră și multă fericire!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu